Urla'da geleceğin başkanları projelerini açıkladı
Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan ve 12 Eylül Stadı'nda devam eden kutlamalarla 23 Nisan, Urla'da coşku içinde kutlandı. Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan minik başkanlar ise çevre ve sosyal proje önerilerini Başkan Balkan'a sundular
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Urla’da büyük bir coşku ve gururla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı ve 12 Eylül Stadı’nda düzenlenen resmi törene Urla Kaymakamı Mustafa Gözlet, Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, Garnizon Komutanı Deniz Albay Serdar Akan, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, başkanlık koltuğunu Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlkokulu öğrencilerine devretti. Mustafa Alp Kızıl, Mevsim Ercan, Elif Deren Tunus ve Bulut Başar, sırayla belediye başkanlığı makamına oturarak Urla için hayal ettikleri projeleri Başkan Balkan’la paylaştılar.