Efeler'in Dayanışma Mekânında Çalışma Saatleri Değişti Yemek Çeşitleri Arttı

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in, dar gelirli vatandaşlar için hizmete sunduğu ve sağlıklı gıdaya uygun fiyatla ulaşımı sağlayan Kent Lokantası, Ramazan ayı boyunca çalışma saatlerinde değişiklik yaptı ve yemek çeşitleri de arttırıldı.

Efeler'in Dayanışma Mekânında Çalışma Saatleri Değişti Yemek Çeşitleri Arttı
28 Şubat 2025 - 14:45
Başkan Yetişkin, temel belediyecilik hizmetlerinde rekorlar kırarken sosyal belediyecilik alanında sunduğu projelerle de takdir topluyor. Bu kapsamda hizmete sunulan Kent Lokantası, açıldığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor ve çalışma saatleri boyunca tek bir masa bile boş kalmıyor.

AYNI FİYATA DAHA FAZLA YEMEK SUNULACAK
4 çeşit yemeğin 100 TL’ye sunulduğu özel mekân, 11.00-15.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Ramazan nedeniyle çalışma saatlerinde güncellemeye giden halkın sofrasında açılış saati değişmezken hizmet süresi iftara kadar uzatıldı. Bununla birlikte kentin dayanışma yerinde, iftar menülerinde yemek çeşidi 5’e çıkartıldı. Ücretlerde ise herhangi bir değişiklik yapılmayacağı kaydedildi.

Kent Lokantası, bundan önce olduğu gibi Pazar günleri kapalı olacak. Söz konusu farklılıklar, 1 Mart Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum